Υλικά
- 400 γρ βρασμένα ρεβίθια
- 1 κουταλιά της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 2 κουταλάκια του γλυκού αλεσμένο κύμινο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένη μαντζουράνα
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού μπαχάρι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Στραγγίζουμε καλά τα ρεβίθια και τα ανακατεύουμε σε ένα μπολ με το λάδι, το κύμινο, τη μαντζουράνα, το μπαχάρι και το αλάτι.
- Τα απλώνουμε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και το βάζουμε στη πάνω θέση του φούρνου.
- Ψήνουμε, ανακατεύοντας μία ή δύο φορές, μέχρι να ροδίσουν και και να γίνουν τραγανά, για περίπου 30 λεπτά.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν στο ταψί για 15 λεπτά.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!