Υλικά
- 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/2 κούπας βούτυρο
- 2/3 κούπας ζάχαρη
- 1/2 κούπας ζάχαρη καστανή
- 2 μεγάλα αβγά
- 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
- 1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
- 1/2 κούπα Νουτέλα
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να γίνουν αφράτα. Προσθέτουμε τα αβγά και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά.
- Βάζουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά και τα προσθέτουμε μαζί με τις σταγόνες σοκολάτας στα υγρά υλικά μας σιγά σιγά.
- Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας το μείγμα μας και το απλώνουμε στην παλάμη μας. Προσθέτουμε 1-2 κουταλάκια Νουτέλα στη μέση. Διπλώνουμε το μείγμα ώστε να καλύπτει πλήρως τη Νουτέλα.
- Ψήνουμε για 10-14 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων.
- Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!