Γεμιστά μπισκότα με Νουτέλα και σταγόνες σοκολάτας

Υλικά

  • 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
  • 1/2 κούπας βούτυρο
  • 2/3 κούπας ζάχαρη
  • 1/2 κούπας ζάχαρη καστανή
  • 2 μεγάλα αβγά
  • 1 κουταλάκι του γλυκού βανίλια
  • 1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
  • 1/2 κούπα Νουτέλα

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. 
  2. Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη και το βούτυρο μέχρι να γίνουν αφράτα. Προσθέτουμε τα αβγά και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να ενωθούν καλά.
  3. Βάζουμε το αλεύρι και τη μαγειρική σόδα σε ένα μπολ, τα ανακατεύουμε καλά και τα προσθέτουμε μαζί με τις σταγόνες σοκολάτας στα υγρά υλικά μας σιγά σιγά.
  4. Παίρνουμε με ένα κουτάλι της σούπας το μείγμα μας και το απλώνουμε στην παλάμη μας. Προσθέτουμε 1-2 κουταλάκια Νουτέλα στη μέση. Διπλώνουμε το μείγμα ώστε να καλύπτει πλήρως τη Νουτέλα.
  5. Ψήνουμε για 10-14 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν οι άκρες των μπισκότων. 
  6. Τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!

Κοινοποιήστε →
Back to top

Τετράδιο Συνταγών © 2015