Τηγανητά βραστά αυγά


Υλικά


  • 4 μέτρια βραστά αυγά 
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά 
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού τσίλι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
  • 3 κουταλιές της σούπας λάδι 
  • 1/2 κουταλιές της σούπας φύλλα κόλιανδρου ψιλοκομμένα για γαρνιτούρα
  • Αλάτι

Εκτέλεση


  1. Κόβουμε κάθε αυγό στη μέση.
  2. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
  3. Προσθέτουμε το κουρκουμά, το τσίλι, το τζίντζερ, το σκόρδο και μια πρέζα αλάτι.
  4. Βάζουμε τα αυτά με την πλευρά του κρόκου προς τα κάτω.
  5. Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
  6. Γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου.

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!

Κοινοποιήστε →
Back to top

Τετράδιο Συνταγών © 2015