Υλικά
- 4 μέτρια βραστά αυγά
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού τσίλι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού τζίντζερ σε σκόνη
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού σκόρδο σε σκόνη
- 3 κουταλιές της σούπας λάδι
- 1/2 κουταλιές της σούπας φύλλα κόλιανδρου ψιλοκομμένα για γαρνιτούρα
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Κόβουμε κάθε αυγό στη μέση.
- Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι.
- Προσθέτουμε το κουρκουμά, το τσίλι, το τζίντζερ, το σκόρδο και μια πρέζα αλάτι.
- Βάζουμε τα αυτά με την πλευρά του κρόκου προς τα κάτω.
- Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές.
- Γαρνίρουμε με φύλλα κόλιανδρου.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!