Βραστά αυγά με πιπέρι καγιέν

Υλικά


  • 3 σφιχτά βραστά αυγά
  • 1 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού άνηθο

Εκτέλεση


  1. Κόβουμε τα αυγά στη μέση και τα βάζουμε σε ένα πλαστικό σακουλάκι. 
  2. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν, το μαύρο πιπέρι και το άνηθο. 
  3. Κλείστε τη πλαστική σακούλα και κουνήστε ελαφρά τα αυγά. 
  4. Σερβίρετε.


Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!

Κοινοποιήστε →
Back to top

Τετράδιο Συνταγών © 2015