Υλικά
- 3 σφιχτά βραστά αυγά
- 1 1/2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι καγιέν
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμμένο μαύρο πιπέρι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού άνηθο
Εκτέλεση
- Κόβουμε τα αυγά στη μέση και τα βάζουμε σε ένα πλαστικό σακουλάκι.
- Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, το αλάτι, το πιπέρι καγιέν, το μαύρο πιπέρι και το άνηθο.
- Κλείστε τη πλαστική σακούλα και κουνήστε ελαφρά τα αυγά.
- Σερβίρετε.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!