Υλικά
- 6 μεγάλα σφιχτά βρασμένα αυγά
- 1 κουταλάκι του γλυκού έλαιολάδο
- 2 φέτες ζαμπόν, ψιλοκομμένο
- Μια χούφτα ψιλοκομμένο φρέσκο σπανάκι ή σέσκουλα
- 1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα light
- 2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
- Αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα αυγά στη μέση.
- Αφαιρούμε τους κρόκους και και κρατάμε τους 3.
- Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το ζαμπόν για ένα λεπτό.
- Προσθέτουμε το σπανάκι και μαγειρεύουμε για άλλο ένα λεπτό, μέχρι να μαραθούν.
- Σε ένα μέτριο μπολ λιώνουμε τους 3 κρόκους με τη μαγιονέζα, το τυρί παρμεζάνα, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να γίνει λείο.
- Προσθέτουμε το μείγμα με το σπανάκι και ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν καλά.
- Βάζουμε τη γέμση μέσα στο ασπράδι και σερβίρουμε αμέσως.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!