
Υλικά
- 1 κούπα κόκκινες φακές
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ.σούπας κάρυ σε σκόνη
- 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
- 1 ντομάτα τριμμένη
- Αλάτι –πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις φακές για 10 λεπτά
- Τις σουρώνουμε και πετάμε το νερό
- Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
- Προσθέτουμε το σκόρδο και τις φακές
- Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε το κάρυ ανακατεύοντας
- Προσθέτουμε τη ντομάτα, νερό και αλατοπίπερο
- Σιγοβράζουμε για περίπου μισή ώρα
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!