Κόκκινες φακές με κάρυ


Υλικά

  • 1 κούπα κόκκινες φακές
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • 1 κουτ.σούπας κάρυ σε σκόνη
  • 4 κουτ.σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ντομάτα τριμμένη
  • Αλάτι –πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βράζουμε τις φακές για 10 λεπτά
  2. Τις σουρώνουμε και πετάμε το νερό
  3. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι
  4. Προσθέτουμε το σκόρδο και τις φακές
  5. Ανακατεύουμε για 2 λεπτά και προσθέτουμε το κάρυ ανακατεύοντας
  6. Προσθέτουμε τη ντομάτα, νερό και αλατοπίπερο
  7. Σιγοβράζουμε για περίπου μισή ώρα

Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!

Κοινοποιήστε →
Back to top

Τετράδιο Συνταγών © 2015