Υλικά
- 2 κουταλιές της σούπας. ελαιόλαδο
- 4 χοιρινές μπριζόλες
- Αλάτι και πιπέρι
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 3 πιπεριές
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας ξίδι από κόκκινο κρασί
- χοντροκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Εκτέλεση
- Ζεσταίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Ζεσταίνετε τη 1 κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια θερμοκρασία
- Αλατίστε και πιπερώστε τις μπριζόλες
- Τηγανίστε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Μεταφέρετε τις μπριζόλες σε ένα ταψί και ψήστε μέχρι να ψηθούν, 5-6 λεπτά περίπου
- Ενώ ψήνονται οι μπριζόλες, προσθέστε το υπόλοιπο λάδι στο τηγάνι μαζί με το κρεμμύδι και τσιγαρίστε, ανακατεύοντας περιστασιακά, για 5 λεπτά.
- Προσθέστε τις πιπεριές, ανακατεύοντας κατά διαστήματα, μέχρι να μαλακώσουν, 3 έως 4 λεπτά επιπλέον
- Προσθέστε το σκόρδο και μαγειρεύουμε για 1 λεπτό ακόμη
- Αφαιρέστε το τηγάνι από τη φωτιά και προσθέστε το ξύδι και το μαϊντανό.
- Σερβίρετε με το χοιρινό με πουρέ πατάτας ή ρύζι
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!