Υλικά
- 2 ντομάτες κομμένες στη μέση
- 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο
- 4 αυγά
- 2-3 κλωναράκια μαϊντανό, ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
- 2 ψωμάκια μπέργκερ
Εκτέλεση
- Αλείφουμε την κομμένη πλευρά από τις ντομάτες με λίγο λάδι και τις ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι.
- Παράλληλα χτυπάμε τα αυγά σε ένα μικρό μπολ και προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό, .
- Γυρίζουμε τις ντομάτες από την άλλη πλευρά και τις ψήνουμε για 1 λεπτό.
- Σκουπίζουμε το τηγάνι, προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι και τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε μέτρια φωτιά για λίγα δευτερόλεπτα, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαλακώσει
- Ρίχνουμε τα χτυπημένα αυγά και ψήνουμε μέχρι να στερεοποιηθεί. Στη συνέχεια το γυρίζουμε από την άλλη πλευρά και ψήνουμε ομοίως.
- Κόβουμε την ομελέτα στα τέσσερα. Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση και βάζουμε δύο κομμάτια ομελέτας και δύο κομμάτια ντομάτας στο καθένα.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!