Υλικά
- 3 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού
- 2 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- 1 σκελίδα ψιλοκομμένο σκόρδο
- 2 κουταλάκια του γλυκού ξερή ρίγανη
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- 3 μέτριες ντομάτες, κομμένες σε μεγάλα κομμάτια
- 1 μεγάλο αγγούρι, κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
- 1 κούπα ρεβίθια βρασμένα
- 1/3 φλιτζανιού τριμμένο τυρί φέτα
- 1/4 φλιτζάνι κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
- 8-10 ελιές Καλαμών, κομμένες σε ροδέλες
- 1 κονσέρβα σαρδέλες, στραγγισμένες
Εκτέλεση
- Ανακατεύουμε το χυμό λεμονιού, το λάδι, το σκόρδο, τη ρίγανη και το πιπέρι σε ένα μεγάλο μπολ.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, τα ρεβίθια, τη φέτα, το κρεμμύδι και τις ελιές.
- Ανακατεύουμε και βάζουμε από πάνω τις σαρδέλες.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!