
Υλικά
- 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
- 1/2 αγγούρι σε κυβάκια, χωρίς σπόρους
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 3 ραπανάκια σε λεπτές φέτες
- 1 κλωνάρι σέλερι σε κυβάκια
- 1 μεγάλη σφιχτή ντομάτα χωρίς τους σπόρους, σε κυβάκια
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος μαϊντανός (για το γαρνίρισμα)
- 2 κ.σ. ψιλοκομμένος δυόσμος
- 1/2 κ.κ. κύμινο σε σπόρους
- 1/2 λεμόνι (το χυμό)
- 3 κ.σ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Στεγνώνουμε καλά τα κομμένα λαχανικά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε το γιαούρτι με το λάδι, το λεμόνι, τα μυρωδικά, αλάτι και πιπέρι φρεσκοτριμμένο.
- Προσθέτουμε όλα τα λαχανικά και ανακατεύουμε καλά.
- Μεταφέρουμε τη σαλάτα στο σκεύος σερβιρίσματος και ρίχνουμε από πάνω το μαϊντανό.
Κάντε like στη σελίδα μας για να βλέπετε τις νέες συνταγές!